Jij bezit vloeibaar goud!
Ontdek hoe jij je pasgeboren baby een grote voorsprong kunt geven bij de start van zijn of haar leven.
Slaap goed, ontwikkel beter.  'Super hack' je lijf en geef je kleintje de start die hij verdiend.
Ben jij klaar voor eindeloos gebroken nachten, een laag energie level en de uitdaging om constant te zoeken naar wat je kindje nodig heeft? Dat dacht ik ook niet!
Ik heb deze cursus ontwikkeld zodat jij een manier vind om jezelf dat te besparen. Neem zelf de touwtjes in handen en zorg ervoor dat je kindje direct krijgt wat hij nodig heeft. Wanneer je je kindje deze energie boost mee geeft, beginnen jullie beide vol zekerheid en optimale gezondheid aan dit nieuwe prachtige hoofdstuk. Want hoe je het ook went of keert, wanneer je uitgerust bent en je geen zorgen hoeft te maken, zul je een betere ouder zijn. 

Wist je dat..

  • ​Colostrum een cruciale rol speelt in de opbouw van je baby's immuunsysteem?
  • ​​Colostrum ook wel vloeibaar goud wordt genoemd?
  • ​Veel vrouwen denken dat ze door het oxytocine wat vrijkomt bij prenataal kolven de bevalling opwekken?
  • ​Er meer oxytocine vrijkomt tijdens een orgasme dan tijdens prenataal kolven?
  • ​Een ongezonde darmflora en een slechtwerkend immuunsysteem indirect samenhangen met autisme?
  • ​Baby's die geen colostrum hebben meegekregen een grotere kans hebben op morbiditeit en obesitas? 
  • ​Ze vroeger baby's geen colostrum gaven vanwege de vreemde kleur waardoor mensen dachten dat het des duivels was?
  • ​Je ook prenataal kunt kolven wanneer je toch besluit flesvoeding te geven?
  • ​Er zelfs verbanden zijn gelegd tussen een ongezonde darmflora en neurologische problemen als een depressie?
Prenataal kolven:
Verbetert je nachtrust

De eerste weken kunnen zo zwaar zijn. Hoe fijn zou het zijn dat jij zelf invloed hebt op het slaappatroon van je baby.
Verlaagt de kans op ziekten
Door een boost te geven aan je baby's immuunsysteem, creëer je een dijk van een weerstand.
Versnelt het ontwikkelingsprocess
Doordat je kindje geen focus hoeft te leggen op de afvoer van afvalstoffen,  kan jouw baby zijn energie gebruiken om optimaal te groeien.

Wie ben ik?

Ik ben Tamara, kersverse moeder van een prachtige dochter geboren in november 2019.
Ik ben afgesturdeerd als psychiatrisch verpleegkundige en ik houd ervan om mij hiernaast verder te ontwikkelen Een goede mindset vind ik super belangrijk, waar ik dan ook veel focus op leg in het leven.
In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik geïnteresseerd in een gezonde en gebalanceerde leefstijl.

Toen ik hoorde welke voordelen prenataal kolven had was ik gelijk over stag. Ik hoor jullie denken: Prena- WAT? Prenataal kolven! Dit betekent letterlijk: voor de geboorte kolven.
Ik ben mij gaan verdiepen in de voordelen van colostrum (de eerste moeder melk) nadat ik zelf zag welke positieve effecten dit had op mijn dochter. Ja, ik was dus zó enthousiast dat ik al was begonnen voordat ik wist wat ik nu allemaal weet. 

Natuurlijk kwam deze info wel uit betrouwbare bron, namelijk van de eigenaar van een stamcelkliniek in Amerika. Hij vertelde dat het bij voeden met colostrum beter was dan welk medicijn of welke stamcelbehandeling dan ook.

De voordelen voor je kindje zijn enorm.
Ik ben dus na mijn bevalling gaan uitpluizen hoe alles nu precies in elkaar steekt. Wat is het toch leuk te ontdekken waar je lijf allemaal toe in staat is!
Ik wil jou 4,5 maand aan onderzoek besparen en gelijk alle feiten met je delen.
Ik wil graag een bijdrage leveren aan een gezonde toekomst voor ieder kind en ik denk dat jij dat ook wil voor je eigen kindje. Het is tenslotte iedere moeder haar missie!

 

Korte uitleg

Prenataal kolven heeft alles temaken met het verzamelen en opslaan van jouw vloeibaar goud voor je kindje. Zelfs als je geen borstvoeding wil geven, kun je je kindje dé opstart geven die hij nodig heeft.. 
Jij wil toch ook het beste voor je kindje?

Colostrum bevat een hogere concentratie aan voedingsstoffen die cruciaal zijn tijdens de eerste dagen buiten de veilige omgeving van je baarmoeder. Wat nou als er een manier bestaat om jouw lijf te 'super hacken' en je jouw kindje meer mee kunt geven van deze energie boost?! 
Dit heb ik tot de bodem voor je uitgezocht en in een handige online cursus verwerkt, zodat jij de laatste loodjes van de zangerschap kunt genieten en jij je in alle rust kunt voorbereiden.

Naast de uitleg via een cursus word je lid van een online community waar gelijkgestemde vrouwen ervaringen delen.  Ieder lichaam en iedere vrouw is anders. Hoe mooi zou het zijn als deze community als jouw vangnet fungeert. Een vangnet van moeders die hetzelfde denken als jij en je niet veroordelen. 
Zie het als een manier om krachten van moeders te bundelen en samen te streven naar een weerbare en gezonde toekomst voor onze kinderen.

Ik beloof dat het je geld dubbel en dwars waard is. Iedere moeder wil tenslotte het beste voor haar kind!

Een deel van iedere verkochte cursus gaat naar (zwangere) moeders in ontwikkelingslanden om hen te steunen hun kindje veilig ter wereld te brengen.

De hele cursus digitaal en dus overal te volgen!
Copyright 2020 MoedersMissie.nl
All Rights Reserved.
Powered By ClickFunnels.com